Hjælp til GDPR

Få hjælp til GDPR
Den billigste GDPR løsning i DK
Intet abonnement og intet software
Kun Word, Excel og sund fornuft
Nemt, hurtigt og billigt

Få hjælp til GDPR regler -

Jeg er Claus Hillerup Emborg og jeg har udviklet GDPRdok. Jeg er en erfaren DPO (Data Protection Officer), og har arbejdet indgående med GDPR i snart 3 år. Jeg har hjulpet adskillige virksomheder med GDPR og jeg kan også hjælpe dig.

Det er flere forskellige modeller for hjælp:

Du kan få svar på konkrete spørgsmål via e-mail support,- vi kan afholde et videomøde eller jeg kan komme og besøge dig. Jeg kan lede hele dit GDPR projekt eller blot dele heraf. Du bestemmer! 

Når jeg hjælper dig tager jeg udgangspunkt i GDPR skabeloner der allerede er udviklet. Herved sparer vi både tid og penge og du får dine databeskyttelsesprocesser på plads, med ganske få ressourcer og omkostninger.

Du får:

  • GDPR hjælp tilpasset dit behov fra en erfaren DPO
  • En værktøjskasse med 38 dokumenter til udarbejdelse af politikker, procedurer, formularer og andet der behøves til processen og fremover. Jeg bruger og tilpasser det som er nødvendigt, men du får naturligvis hele den originale pakke.

Dine fordele: 

  • Undgå at bruge dyre advokater
  • Ingen binding og intet abonnement
  • Få arbejdet gjort hurtigt og effektivt
  • Anvendes til både dokumentation overfor Datatilsynet samt intern uddannelse

Udfyld formularen og jeg vil kontakte dig

Et uddrag af kundelisten:

Vi har benyttet Claus Hillerup Emborg fra GDPRDok til at igangsætte og lede vores GDPR-projekt. Claus har bidraget med stor viden og indsigt, og formået at gøre en for os meget kompleks opgave til en overskuelig opgave fremadrettet. Dette har været både effektivt og lærerigt for hele organisationen. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet, og jeg kan varmt anbefale et samarbejde med GDPRdok til andre virksomheder.

René Østergaard Jensen, Electricon A/S

Vi i Eco-Power ApS har været yderst tilfredse med samarbejdet hos GDPRdok.dk hvor vi har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Claus Hillerup. Vi har fået en komplet professionel og forståelig gennemgang fra A-Z i GDPR , som har gjort det meget lettere at få GDPR implementeret i vores virksomhed. Claus er en yderst behagelig person, som kan sit kram og formår at formidle så man kan forstå det og som gør GDPR meget mere overskuelig. Vi kan varmt anbefale GDPRdok.dk

Diana Larsen, Eco-Power Danmark ApS

Få inspiration fra hvorledes vi selv overholder GDPR

GDPR / Persondataforordning – sådan har jeg gjort i min virksomhed.

GDPR, Persondataforordning, EU datalov etc… ”kært” barn mange navne…. I denne artikel vil jeg vise dig meget konkret, hvad jeg har gjort for at overholde GDPR, samt hvorledes jeg kan dokumentere dette overfor Datatilsynet, hvis de skulle bede mig herom. I alt tog det mig blot ca. 12 timer on & off over en periode.

Læs mere »

Gratis GDPR vejledning

Få en gratis vejledning der forklarer dig, hvorledes du relativt nemt kan implementere GDPR i din virksomhed, med brug af vores skabeloner. Udfyld formularen og få tilsendt vejledningen.