Hjælp til GDPR

Få hjælp til GDPR
Den billigste GDPR løsning i DK
Intet abonnement og intet software
Kun Word, Excel og sund fornuft
Nemt, hurtigt og billigt

Få hjælp til GDPR -

Jeg er Claus Hillerup Emborg og jeg har udviklet GDPRdok. Jeg er en erfaren DPO (Data Protection Officer), og har arbejdet indgående med GDPR i snart 3 år. Jeg har hjulpet adskillige virksomheder med GDPR og jeg kan også hjælpe dig.

Det er flere forskellige modeller for hjælp:

Du kan få svar på konkrete spørgsmål via e-mail support,- vi kan afholde et videomøde eller jeg kan komme og besøge dig. Jeg kan lede hele dit GDPR projekt eller blot dele heraf. Du bestemmer! 

Når jeg hjælper dig tager jeg udgangspunkt i GDPR skabeloner der allerede er udviklet. Herved sparer vi både tid og penge og du får dine databeskyttelsesprocesser på plads, med ganske få ressourcer og omkostninger.

Du får:

  • GDPR hjælp tilpasset dit behov fra en erfaren DPO
  • En værktøjskasse med 38 dokumenter til udarbejdelse af politikker, procedurer, formularer og andet der behøves til processen og fremover. Jeg bruger og tilpasser det som er nødvendigt, men du får naturligvis hele den originale pakke.

Dine fordele: 

  • Undgå at bruge dyre advokater
  • Ingen binding og intet abonnement
  • Få arbejdet gjort hurtigt og effektivt
  • Anvendes til både dokumentation overfor Datatilsynet samt intern uddannelse

Udfyld formularen og jeg vil kontakte dig

Et uddrag af kundelisten:

Vi har benyttet Claus Hillerup Emborg fra GDPRDok til at igangsætte og lede vores GDPR-projekt. Claus har bidraget med stor viden og indsigt, og formået at gøre en for os meget kompleks opgave til en overskuelig opgave fremadrettet. Dette har været både effektivt og lærerigt for hele organisationen. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet, og jeg kan varmt anbefale et samarbejde med GDPRdok til andre virksomheder.

René Østergaard Jensen, Electricon A/S

Dette har været en rigtig god investering som kan anbefales til andre virksomheder. Indholdet er struktureret og let at tilgå, og vi er hurtigt kommet gennem vores proces. Jeg kan varmt anbefale GDPRdok.dk.

Finn Jepsen, 6X International

Få inspiration fra hvorledes vi selv overholder GDPR

GDPR / Persondataforordning – sådan har jeg gjort i min virksomhed.

GDPR, Persondataforordning, EU datalov etc… ”kært” barn mange navne…. I denne artikel vil jeg vise dig meget konkret, hvad jeg har gjort for at overholde GDPR, samt hvorledes jeg kan dokumentere dette overfor Datatilsynet, hvis de skulle bede mig herom. I alt tog det mig blot ca. 12 timer on & off over en periode.

Læs mere »

Hvilke 38 GDPR dokumenter er inkluderet?

  • Vejledning til gennemførelse af dit GDPR projekt med politikker og procedurer fra GDPRdok
  • GDPR Gab analyse
  • GDPR projektplan
  • GDPR Indledende præsentation
  • GDPR lovtekst
  • Procedure for analyse af persondata
  • Formular til analyse af persondata
  • Registrering af behandlingsaktiviteter
  • Eksempel på registrering af behandlingsaktiviteter
  • Procedure for vurdering af Legitim Interesse
  • Formular til vurdering af Legitim Interesse
  • En grundliggende Databeskyttelsespolitik
  • Politik for opbevaring og sletning af persondata
  • Procedure for anmeldelse af brud på datasikkerheden
  • Eksempel på underretning om et brud til de registrerede
  • Eksempel på underretning om et brud til offentligheden
  • Procedure for imødekommelse af anmodning om dataindsigt
  • Formular til anmodning om dataindsigt
  • Procedure til udarbejdelse af fortrolighedserklæringer (privatlivsmeddelelse)
  • Formular til udarbejdelse af fortrolighedserklæringer
  • Eksempel på privatlivspolitik / fortrolighedserklæring til din hjemmeside
  • Eksempel på fortrolighedserklæring til e-handel
  • Eksempel på fortrolighedserklæring til dine medarbejdere
  • Formular til samtykke erklæring
  • Analyse af din rolle i dataansvaret
  • Skabelon til Databehandleraftale
  • Skabelon til aftale om delt dataansvar
  • GDPR roller og ansvar i organisationen
  • Præsentation til intern uddannelse i GDPR
  • Politik for adgangskontrol til IT systemer
  • Politik for fysisk adgang i virksomheden
  • Politik for brug af video overvågning
  • Politik for brug af mobile enheder
  • Sikkerhedsforanstaltninger der skal overholdes af medarbejderne (til underskrift)
  • Procedure til konsekvensanalyse
  • Værktøj til konsekvensanalyse
  • Spørgeskema til konsekvensanalyse
  • Risiko matrix