Persondataforordning & små virksomheder (SMV)

Persondataforordning for små virksomheder
Den billigste GDPR løsning i DK
Intet abonnement og intet software
Kun Word, Excel og sund fornuft
Nemt, hurtigt og billigt
Fra kun kr. 1.695,-

GDPR for små virksomheder -

Persondataforordningen gælder naturligvis også for små virksomheder, idet der i alle virksomheder behandles persondata. Risikoen for at komme i myndighedernes søgelys er dog mindre, idet der typisk er tale om få data, og data af ikke-følsom karakter. Men GDPR er gældende lov, og en vigtig del i at overholde GDPR, er at kunne dokumentere at man overholder GDPR.

Små virksomheder har dog ofte begrænsede ressourcer og kompetencer ift. at forstå og overholde forordningens mange aspekter. Således kan der opstå udfordringer med at få truffet de rigtige beslutninger, samt at få dokumenteret, hvilke beslutninger der er truffet, så man sikrer kontinuerlig overholdelse af persondataforordningen.

Vores GDPR skabeloner er anvendelige eksempler på politikker, procedurer og formularer, der kan hjælpe dig til, at du får din databeskyttelse på plads, med ganske få ressourcer.

Nu kan du også få et konkret eksempel på en komplet GDPR løsning fra SMV’ere,- henholdvist en B2B virksomhed, en B2C virksomhed, eller en enkeltmandsvirksomhed. Så kan du bruge dette som reference og inspiration til dine egne løsninger.

Med en pakke øger du din effektivitet i arbejdet med GDPR og har større sikkerhed for at få truffet de rigtige beslutninger samt udarbejdet dine fortegnelser, politikker og procedurer på korrekt og fyldestgørende vis.

Vælg din GDPR pakke:

Basis
kr 1.695
  • Dokumenter til styring af dit GDPR projekt
  • Skabelon til fortegnelse over dine databehandlinger
  • Udfyldte vejledende skabeloner til dine politikker og procedurer
  • Skabeloner til intern præsentation af din GDPR løsning
Enkeltmand
kr3.485
kr 2.295
  • Dokumenter til styring af dit GDPR projekt
  • Skabelon til fortegnelse over dine databehandlinger
  • Udfyldte vejledende skabeloner til dine politikker og procedurer
  • Skabelon til ekstern præsentation af din GDPR løsning
  • Konkret GDPR løsning fra en enkeltmandsvirksomhed (værdi 995,-)
  • 1 times telefonisk starthjælp (værdi 795,-)
B2B
kr4.185
kr 2.495
  • Dokumenter til styring af dit GDPR projekt
  • Skabelon til fortegnelse over dine databehandlinger
  • Udfyldte vejledende skabeloner til dine politikker og procedurer
  • Skabeloner til intern præsentation af din GDPR løsning
  • Konkret GDPR løsning fra en B2B virksomhed (værdi 1.695,-)
  • 1 times telefonisk starthjælp (værdi 795,-)
Populær
B2C
kr4.185
kr 2.495
  • Dokumenter til styring af dit GDPR projekt
  • Skabelon til fortegnelse over dine databehandlinger
  • Udfyldte vejledende skabeloner til dine politikker og procedurer
  • Skabeloner til intern præsentation af din GDPR løsning
  • Konkret GDPR løsning fra en B2C virksomhed (værdi 1.695,-)
  • 1 times telefonisk starthjælp (værdi 795,-)
Populær

Få mere effektivitet og sikkerhed med en virksomhedspakke

Gennem de seneste 3 år, hvor jeg har hjulpet danske virksomheder, primært SMV’ere, med GDPR, har jeg erfaret, at virksomheder i høj grad minder om hinanden i deres brug af persondata. Derfor er det de samme problemstillinger og interne diskussioner som GDPR udløser.

Denne erfaring kan du nu profitere på gennem virksomhedspakker, og få alle de udfyldte og tilpassede dokumenter fra en konkret B2B, B2C eller enkeltmands virksomhed i Danmark.

Tidsbegrænset tilbud – gratis starthjælp

I en tidsbegrænset periode får du tilmed 1 times gratis starthjælp på telefon eller Skype, hvor vi gennemgår GDPR, dokumenterne og taler om din virksomhed og dit projekt.

Så kom i gang nu, på en dokumenteret samt nem, hurtig og billig måde.

Spar tid

Hvorfor starte med en blank side? GDPR skabeloner indeholder alt hvad du skal tage stilling til.

Spar penge

Skabelonerne koster mindre end timelønnen til en advokat. Fra kun Kr 1.695,- ex. moms.

Nemt at bruge

Skabelonerne er lette at tilpasse og indeholder formulerede tekster du umiddelbart kan anvende. Det hårde arbejde er allerede gjort.

Dette har været en rigtig god investering som kan anbefales til andre virksomheder. Indholdet er struktureret og let at tilgå, og vi er hurtigt kommet gennem vores proces. Jeg kan varmt anbefale GDPRdok.dk.

Finn Jepsen, 6X International

Dokumenterne kunne lynhurtigt downloades – nærmest sekundet efter jeg havde betalt. Det er nemme dokumenter at arbejde med, som ”almindelige” mennesker kan forstå. Og så var det nemt, at ALT hvad vi skulle bruge var der.

Anni Nielsen, Timedico

Vi har benyttet Claus Hillerup Emborg fra GDPRDok til at igangsætte og lede vores GDPR-projekt. Claus har bidraget med stor viden og indsigt, og formået at gøre en for os meget kompleks opgave til en overskuelig opgave fremadrettet. Dette har været både effektivt og lærerigt for hele organisationen. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet, og jeg kan varmt anbefale et samarbejde med GDPRdok til andre virksomheder.

René Østergaard Jensen, Electricon A/S

Passer dette til min organisation og holder det ”vand”

Dette er de typiske spørgsmål som mine kunder har. 

 

Skabelonerne er for-udfyldte i henhold til lovkravene og skal blot tilpasses forholdene i din organisation, og således passer de til alle virksomheder, hvad enten du er en lille forening eller en stor virksomhed, og uanset om du behandler nogle hundrede eller flere millioner dataposter med såvel følsomme som almindelige persondata.

 

Om det holder vand… Ja det afhænger jo af din praktiske databehandling. Hvis du i praksis gør som du har beskrevet at du vil gøre i dine politikker og procedurer, som bygger på skabelonerne, så overholder du GDPR.

GDPR kræver dokumentation

GDPR kræver, at du er i stand til at dokumentere overensstemmelse med principperne for databehandling. Dette indebærer at du har indført passende politikker og procedurer, samt at du opbygger en virksomhedskultur med databeskyttelse og sikkerhed. 

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man udarbejder politikker og procedurer. Vi mener, at den bedste til at sikre at din virksomhed overholder GDPR, er dig. Du kender organisationen og jeres arbejdsprocesser,  jeres styrker og svagheder. Med skabeloner fra GDPRdok kommer du nemt, hurtigt og billigt i gang.

Gratis GDPR vejledning

Få en gratis vejledning der forklarer dig, hvorledes du relativt nemt kan implementere GDPR i din virksomhed, med brug af vores skabeloner. Udfyld formularen og få tilsendt vejledningen.

Få inspiration fra hvorledes vi selv overholder GDPR

GDPR-bøder i millionklassen

Datatilsynet viser med al tydelighed, at alle der behandler persondata skal tage GDPR alvorligt. Vi har nu fået en række afgørelser der viser, at lige som i udlandet kan man i Danmark også risikere millionbøder. Tre virksomheder er lige nu indstillet til millionbøder: Taxaselskabet 4×35 er indstillet til en bøde på 1,2 mio kr. for

Læs mere »

Hvilke 38 dokumenter er der i Basispakken?

  • Vejledning til gennemførelse af dit GDPR projekt med politikker og procedurer fra GDPRdok
  • GDPR Gab analyse
  • GDPR projektplan
  • GDPR Indledende præsentation
  • GDPR lovtekst
  • Procedure for analyse af persondata
  • Formular til analyse af persondata
  • Registrering af behandlingsaktiviteter
  • Eksempel på registrering af behandlingsaktiviteter
  • Procedure for vurdering af Legitim Interesse
  • Formular til vurdering af Legitim Interesse
  • En grundliggende Databeskyttelsespolitik
  • Politik for opbevaring og sletning af persondata
  • Procedure for anmeldelse af brud på datasikkerheden
  • Eksempel på underretning om et brud til de registrerede
  • Eksempel på underretning om et brud til offentligheden
  • Procedure for imødekommelse af anmodning om dataindsigt
  • Formular til anmodning om dataindsigt
  • Procedure til udarbejdelse af fortrolighedserklæringer (privatlivsmeddelelse)
  • Formular til udarbejdelse af fortrolighedserklæringer
  • Eksempel på privatlivspolitik / fortrolighedserklæring til din hjemmeside
  • Eksempel på fortrolighedserklæring til e-handel
  • Eksempel på fortrolighedserklæring til dine medarbejdere
  • Formular til samtykke erklæring
  • Analyse af din rolle i dataansvaret
  • Skabelon til Databehandleraftale
  • Skabelon til aftale om delt dataansvar
  • GDPR roller og ansvar i organisationen
  • Præsentation til intern uddannelse i GDPR
  • Politik for adgangskontrol til IT systemer
  • Politik for fysisk adgang i virksomheden
  • Politik for brug af video overvågning
  • Politik for brug af mobile enheder
  • Sikkerhedsforanstaltninger der skal overholdes af medarbejderne (til underskrift)
  • Procedure til konsekvensanalyse
  • Værktøj til konsekvensanalyse
  • Spørgeskema til konsekvensanalyse
  • Risiko matrix