Persondataforordning & små virksomheder (SMV)

Persondataforordning for små virksomheder
Start med GDPR skabeloner
Intet abonnement og intet software
Kun Word, Excel og sund fornuft
Nemt, hurtigt og billigt
Kun kr. 995,-

Persondataforordning for små virksomheder

Persondataforordningen gælder naturligvis også for små virksomheder, der behandler persondata. 

Små virksomheder har dog ofte begrænsede ressourcer og kompetencer ift. at forstå og overholde persondataforordningens mange aspekter. Således kan der opstå udfordringer med at få truffet de rigtige beslutninger, samt at få dokumenteret, hvilke beslutninger der er truffet, således at man sikrer kontinuerlig overholdelse af persondataforordningen.

Vores GDPR skabeloner er anvendelige eksempler på politikker, procedurer og formularer, der kan hjælpe dig til, at du får dine databeskyttelsesprocesser på plads, med ganske få ressourcer.

Som lille virksomhed er det antageligt kun få skabeloner som du har brug for. Prissætningen på kun kr. 995 for hele sættet gør dog, at det stadig er en lønsom investering. 

Du får:

  • En værktøjskasse med 34 dokumenter til udarbejdelse af politikker, procedurer, formularer og andet du behøver
  • Support tilpasset dit behov
  • Gratis opdateringer af skabelonerne i et helt år efter dit køb

Dine fordele: 

  • Undgå at bruge dyre advokater
  • Ingen binding og intet abonnement
  • Få arbejdet gjort hurtigt og effektivt
  • Anvendes til både dokumentation overfor Datatilsynet samt intern uddannelse

Spar tid

Hvorfor starte med en blank side? GDPR skabeloner indeholder alt hvad du skal tage stilling til.

Spar penge

Skabelonerne koster mindre end timelønnen til en advokat. Kun Kr 995,- ex. moms.

Nemt at bruge

Skabelonerne er lette at tilpasse og indeholder formulerede tekster du umiddelbart kan anvende. Det hårde arbejde er allerede gjort.

Et uddrag af kundelisten:

Køb nu og sæt fart på dit GDPR arbejde

Klik på “Køb nu” knappen, og start din process allerede i dag. Så snart du har gennemført din betaling, kan du downloade skabelonerne. Vær sikker på du anvender en valid emailadresse, da vi benytter denne til at fremsende eventuelle opdateringer.

GDPR kræver dokumentation

GDPR kræver, at du er i stand til at dokumentere overensstemmelse med principperne for databehandling. Dette indebærer at du har indført passende politikker og procedurer, samt at du opbygger en virksomhedskultur med databeskyttelse og sikkerhed. 

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man udarbejder politikker og procedurer. Vi mener, at den bedste til at sikre at din virksomhed overholder GDPR, er dig. Du kender organisationen og jeres arbejdsprocesser,  jeres styrker og svagheder. Med skabeloner fra GDPRdok kommer du nemt, hurtigt og billigt i gang.

Gratis GDPR vejledning

Få en gratis vejledning der forklarer dig, hvorledes du relativt nemt kan implementere GDPR i din virksomhed, med brug af vores skabeloner. Udfyld formularen og få tilsendt vejledningen.

Få inspiration fra hvorledes vi selv overholder GDPR

GDPR / Persondataforordning – sådan har jeg gjort i min virksomhed.

GDPR, Persondataforordning, EU datalov etc… ”kært” barn mange navne…. I denne artikel vil jeg vise dig meget konkret, hvad jeg har gjort for at overholde GDPR, samt hvorledes jeg kan dokumentere dette overfor Datatilsynet, hvis de skulle bede mig herom. I alt tog det mig blot ca. 12 timer on & off over en periode.

Læs mere »

Hvilke 34 GDPR dokumenter er inkluderet?

  • Vejledning til gennemførelse af dit GDPR projekt med politikker og procedurer fra GDPRdok
  • GDPR Gab analyse
  • GDPR projektplan
  • GDPR Indledende præsentation
  • GDPR lovtekst
 
  • Procedure for analyse af persondata
  • Formular til analyse af persondata
  • Registrering af behandlingsaktiviteter
  • Eksempel på registrering af behandlingsaktiviteter
  • Procedure for vurdering af Legitim Interesse
  • Formular til vurdering af Legitim Interesse
 
  • En grundliggende Databeskyttelsespolitik
  • Politik for opbevaring og sletning af persondata
 
  • Procedure for anmeldelse af brud på datasikkerheden
  • Eksempel på underretning om et brud til de registrerede
  • Eksempel på underretning om et brud til offentligheden
 
  • Procedure for imødekommelse af anmodning om dataindsigt
  • Formular til anmodning om dataindsigt
 
  • Procedure til udarbejdelse af fortrolighedserklæringer (privatlivsmeddelelse)
  • Formular til udarbejdelse af fortrolighedserklæringer
  • Eksempel på privatlivspolitik / fortrolighedserklæring til din hjemmeside
  • Eksempel på fortrolighedserklæring til e-handel
  • Eksempel på fortrolighedserklæring til dine medarbejdere
  • Formular til samtykke erklæring
 
  • Analyse af din rolle i dataansvaret
  • Skabelon til Databehandleraftale
  • Skabelon til aftale om delt dataansvar
 
  • GDPR roller og ansvar i organisationen
  • Præsentation til intern uddannelse i GDPR
 
  • Politik for adgangskontrol til IT systemer
  • Politik for fysisk adgang i virksomheden
  • Politik for brug af video overvågning
  • Politik for brug af mobile enheder
  • Sikkerhedsforanstaltninger der skal overholdes af medarbejderne (til underskrift)