Persondataforordning & små virksomheder (SMV)

Persondataforordning for små virksomheder
Den billigste GDPR løsning i DK
Intet abonnement og intet software
Kun Word, Excel og sund fornuft
Nemt, hurtigt og billigt
Kun kr. 1495,-

Persondataforordning for små virksomheder

Persondataforordningen gælder naturligvis også for små virksomheder, der behandler persondata. 

Små virksomheder har dog ofte begrænsede ressourcer og kompetencer ift. at forstå og overholde persondataforordningens mange aspekter. Således kan der opstå udfordringer med at få truffet de rigtige beslutninger, samt at få dokumenteret, hvilke beslutninger der er truffet, således at man sikrer kontinuerlig overholdelse af persondataforordningen.

Vores GDPR skabeloner er anvendelige eksempler på politikker, procedurer og formularer, der kan hjælpe dig til, at du får dine databeskyttelsesprocesser på plads, med ganske få ressourcer.

Prissætningen på kun kr. 1.495 er tilpasset små virksomheder og er uden sidestykke Danmarks billigste GDPR løsning. 

Du får:

  • En værktøjskasse med 38 dokumenter til udarbejdelse af politikker, procedurer, formularer og andet du behøver
  • Support tilpasset dit behov
  • Gratis opdateringer af skabelonerne i et helt år efter dit køb

Dine fordele: 

  • Undgå at bruge dyre advokater
  • Ingen binding og intet abonnement
  • Få arbejdet gjort hurtigt og effektivt
  • Anvendes til både dokumentation overfor Datatilsynet samt intern uddannelse

Spar tid

Hvorfor starte med en blank side? GDPR skabeloner indeholder alt hvad du skal tage stilling til.

Spar penge

Skabelonerne koster mindre end timelønnen til en advokat. Kun Kr 1495,- ex. moms.

Nemt at bruge

Skabelonerne er lette at tilpasse og indeholder formulerede tekster du umiddelbart kan anvende. Det hårde arbejde er allerede gjort.

Et uddrag af kundelisten:

Dette har været en rigtig god investering som kan anbefales til andre virksomheder. Indholdet er struktureret og let at tilgå, og vi er hurtigt kommet gennem vores proces. Jeg kan varmt anbefale GDPRdok.dk.

Finn Jepsen, 6X International

Dokumenterne kunne lynhurtigt downloades – nærmest sekundet efter jeg havde betalt. Det er nemme dokumenter at arbejde med, som ”almindelige” mennesker kan forstå. Og så var det nemt, at ALT hvad vi skulle bruge var der.

Anni Nielsen, Timedico

Vi har benyttet Claus Hillerup Emborg fra GDPRDok til at igangsætte og lede vores GDPR-projekt. Claus har bidraget med stor viden og indsigt, og formået at gøre en for os meget kompleks opgave til en overskuelig opgave fremadrettet. Dette har været både effektivt og lærerigt for hele organisationen. Vi er meget tilfredse med processen og resultatet, og jeg kan varmt anbefale et samarbejde med GDPRdok til andre virksomheder.

René Østergaard Jensen, Electricon A/S

Passer dette til min organisation og holder det ”vand”

Dette er de typiske spørgsmål som mine kunder har. 

 

Skabelonerne er for-udfyldte i henhold til lovkravene og skal blot tilpasses forholdene i din organisation, og således passer de til alle virksomheder, hvad enten du er en lille forening eller en stor virksomhed, og uanset om du behandler nogle hundrede eller flere millioner dataposter med såvel følsomme som almindelige persondata.

 

Om det holder vand… Ja det afhænger jo af din praktiske databehandling. Hvis du i praksis gør som du har beskrevet at du vil gøre i dine politikker og procedurer, som bygger på skabelonerne, så overholder du GDPR.

GDPR kræver dokumentation

GDPR kræver, at du er i stand til at dokumentere overensstemmelse med principperne for databehandling. Dette indebærer at du har indført passende politikker og procedurer, samt at du opbygger en virksomhedskultur med databeskyttelse og sikkerhed. 

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte, når man udarbejder politikker og procedurer. Vi mener, at den bedste til at sikre at din virksomhed overholder GDPR, er dig. Du kender organisationen og jeres arbejdsprocesser,  jeres styrker og svagheder. Med skabeloner fra GDPRdok kommer du nemt, hurtigt og billigt i gang.

Gratis GDPR vejledning

Få en gratis vejledning der forklarer dig, hvorledes du relativt nemt kan implementere GDPR i din virksomhed, med brug af vores skabeloner. Udfyld formularen og få tilsendt vejledningen.

Få inspiration fra hvorledes vi selv overholder GDPR

GDPR / Persondataforordning – sådan har jeg gjort i min virksomhed.

GDPR, Persondataforordning, EU datalov etc… ”kært” barn mange navne…. I denne artikel vil jeg vise dig meget konkret, hvad jeg har gjort for at overholde GDPR, samt hvorledes jeg kan dokumentere dette overfor Datatilsynet, hvis de skulle bede mig herom. I alt tog det mig blot ca. 12 timer on & off over en periode.

Læs mere »

Hvilke 38 GDPR dokumenter er inkluderet?

  • Vejledning til gennemførelse af dit GDPR projekt med politikker og procedurer fra GDPRdok
  • GDPR Gab analyse
  • GDPR projektplan
  • GDPR Indledende præsentation
  • GDPR lovtekst
  • Procedure for analyse af persondata
  • Formular til analyse af persondata
  • Registrering af behandlingsaktiviteter
  • Eksempel på registrering af behandlingsaktiviteter
  • Procedure for vurdering af Legitim Interesse
  • Formular til vurdering af Legitim Interesse
  • En grundliggende Databeskyttelsespolitik
  • Politik for opbevaring og sletning af persondata
  • Procedure for anmeldelse af brud på datasikkerheden
  • Eksempel på underretning om et brud til de registrerede
  • Eksempel på underretning om et brud til offentligheden
  • Procedure for imødekommelse af anmodning om dataindsigt
  • Formular til anmodning om dataindsigt
  • Procedure til udarbejdelse af fortrolighedserklæringer (privatlivsmeddelelse)
  • Formular til udarbejdelse af fortrolighedserklæringer
  • Eksempel på privatlivspolitik / fortrolighedserklæring til din hjemmeside
  • Eksempel på fortrolighedserklæring til e-handel
  • Eksempel på fortrolighedserklæring til dine medarbejdere
  • Formular til samtykke erklæring
  • Analyse af din rolle i dataansvaret
  • Skabelon til Databehandleraftale
  • Skabelon til aftale om delt dataansvar
  • GDPR roller og ansvar i organisationen
  • Præsentation til intern uddannelse i GDPR
  • Politik for adgangskontrol til IT systemer
  • Politik for fysisk adgang i virksomheden
  • Politik for brug af video overvågning
  • Politik for brug af mobile enheder
  • Sikkerhedsforanstaltninger der skal overholdes af medarbejderne (til underskrift)
  • Procedure til konsekvensanalyse
  • Værktøj til konsekvensanalyse
  • Spørgeskema til konsekvensanalyse
  • Risiko matrix